Broj JEDAN u zapošljavanju. Specijalizirani smo u pružanju pomoći pri pronalasku adekvatnih zaposlenika koji će odgovarati potrebama vaše tvrtke. Pristupili smo i drugim tržištima rada u svijetu te smo prave radnike u mogućnosti pronaći kako kod nas, tako i u međunarodnim zemljama. Nudimo potpunu uslugu posredovanja pri zapošljavanju domaćih i stranih radnika te garantiramo za kvalitetu zaposlenika što se tiče motiviranosti, znanja, vještine i komunikacije na engleskom jeziku ukoliko se radi o strancu. Upoznati smo s situacijom koliko je teško ne samo pronaći dobrog radnika nego i radnika koji će biti dio vašeg tima dugoročno. Povjerite nam upravljanje vašim ljudskim resursima i prepustite sve nama.
KONTAKT FORMA:
USLUGE
POSREDOVANJE PRI ZAPOŠLJAVANJU

Direktno zapošljavamo  radnike i rješavamo kompletnu administraciju.

 

USTUPAK
RADNIKA

Mogućnost ustupanja/unajmljivanja radnika na određeni period ili za određeni projekat. Dostavite nam evidenciju radnih sati i mi ćemo se pobrinuti oko obračuna te isplate plaće.

 

USTUPANJE DO
ZAPOSLENJA

Smanjite rizik donošenja odluke o zapošljavanju probnim periodom rada prije stalnog zaposlenja.

 

ISHODOVANJE
RADNE DOZVOLE

Rješavamo administraciju i ishodovanje radne dozvole za radnika kojeg ste sami pronašli i želite zaposliti.

PROFESIONALNO
SAVJETOVANJE

Ukoliko niste sigurni u kojem smjeru krenuti glede zapošljavanja radnika, stojimo Vam na raspolaganju s informacijama koje posjedujemo, bez obveze realizacije istih.

HITNO
ZAPOŠLJAVANJE

Ukoliko se nalazite u situaciji da vam radnik treba,  a određeni projekat vam ne dozvoljava čekanje na realizaciju postupka dovođenja radnika, tu smo za Vas. U mogućnosti smo Vam poslati radnika iz baze naših zaposlenika koji se već nalaze na području RH.

 

POSTUPAK ZAPOŠLJAVANJA
STRANIH RADNIKA
PROCJENA
PROJKETA

Kroz zajedničku komunikaciju precizno utvrđujemo Vaše potrebe i vršimo procjenu projekta. Nakon procjene projekta, započinjemo suradnju kroz ispunjavanje narudžbenice te sklapanje ugovora. 

 

REGRUTACIJA I SELEKCIJA

Nakon potpisivanja ugovora, ulazimo u postupak regrutacije i selekcije. Prikupljamo prijave kandidata, provodimo selekcijski postupak te vam dogovaramo intervju s potencijalnim odgovarajućim kandidatima. Ujedno,  vršimo provjeru vjerodostojnosti dokumentacije radnika potrebnu za sljedeći korak. 

DOLAZAK
RADNIKA

Nakon dobivanja dozvole za rad I boravak, dolazimo do zadnjeg koraka koji uključuje let radnika, priprema smještaja, prijavu boravka, izradu osobne iskaznice, otvaranje bankovnog računa te po potrebi lječnički, sanitarni pregled, zaštita na radu – ovisno o potrebi radnog mjesta.

Po dolasku kandidata u HR, mi preuzimamo dužnost dočekivanja radnika te osiguravamo njegov prijevoz do Poslodavca.

 

 

ISHODOVANJE DOZVOLE ZA RAD I BORAVAK

Nakon što smo definirali potrebe vaše tvrtke i pronašli radnike koji iste mogu ispuniti, možemo započeti postupak ishodovanja radnih dozvola. U suradnji sa HZZ-om, MUP-om, Ministarstvom vanjskih poslova i institucijama u matičnoj zemlji radnika, prikupljamo I podnosimo svu potrebnu dokumentaciju. Rok izdavanja radnih dozvola ovisi o sjedištu Vaše tvrtke, odnosno o nadležnoj PP kojoj je dodijeljeno ishodovanje istih – prosjek dva tjedna do dva mjeseca.